Posted in Konst

Att hitta fina posters

Att hitta fina posters Posted on

Det finns tillfällen i livet som du säkert vill bevara på något sätt. Ett sådant tillfälle är absolut då du får ditt första barn. Det är allmänt känt att föräldrar blir lite stolliga då och fokuserar enbart på barnet. Men varför inte, det är möjligen den viktigaste händelsen i ditt liv. Läs mer här om hur du kan göra en vacker poster att hänga på väggen med din bebis som främsta motiv.

Flera sätt att minnas den första tiden

På sextiotalet var det ganska vanligt att försilvra bebisens första sko. Då var skorna gjorda av skinn och blev med tiden nötta och fulla med veck. På samma tema har föräldrar ramat in de första små kläderna som bebisen hade på sig på vägen hem från BB. Kanske har man inte bebiskläderna hängande på väggen hela sitt liv. Men visst är det en gullig påminnelse om den första bebistiden.

Dokumentera de första orden

När barnet börjar prata kan du faktiskt dokumentera de första orden. Det går utmärkt att använda din mobiltelefon och funktionen röstmemo. Små korta videoklipp med din bebis jollrande kan du skicka till mor-och farföräldrar som naturligtvis tycker det är väldigt gulligt, de kommer i alla fall att säga så.